Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11138 Szmalyli

Szmalyli
Felhasználó

Köszi Pulisz, igazából Pestre vittem egyedül a párom, mivel ő a sofőr is egyben.
Jó volt h ott volt, de nem volt túl sok idő se kérdezni se hallgatni :( majd remélem 6.-án kinyílik a mézses csupor és csak dől a szó a dokiból

Én azért nem szeretem ha kísérgetnek, részben mert legalább az egyik gyerkőcre tuti h valakinek vigyázni kell. másik h a magam idejét is sajnálom néha h mennyit kell egy egy dokira, megbeszélésre, vagy akár csak receptre is várni, mióta benne vagyok ebben a szituban az a benyomásom h még az átlag betegnél is többet váratjak ezeket az egyébként is elég nehéz időket megélő betegeket, pedig annyira olvastam mindenhol, hogy mennyire segítőkészek a dokik ápolok a betegeknek, de én kezdek rádöbbenni hogy talán ebben a betegségben jóval több beteg szenved mint amennyire a kórházaknak dokiknak kapacitásuk van.
Pesten volt egy nénike 8 tól 12-ig várt h egy nyanvadt varratot kiszedjenek neki, ez már gyalázatos azért szerintem….