Vá:Az én esetem!

Impresszum Fórumok TEMP Az én esetem! Vá:Az én esetem!

#10868 emgab

emgab
Felhasználó

54 éves vagyok.
Azt hittem, hogy a 2012. júniusában diagnosztizált polymyositis és reumatoid artritis után sok meglepetés már nem érhet. Egy hónapig gyakorlatilag mozgásképtelen voltam, aztán szépen kikászálódtam az egészből. Ehhez kellett majdnem 2 év. Közeben tömték belém a Medrolt.
Nem keveset. Hol csökkent, hol nem a fájdalom.
2013. augusztusában házi orvost váltottam, aki többek között tüdőgyógyász szakorvosi kivizsgálásra is küldött. Ott a Doktornő úgy látta jónak, hogy tumor markert is kellene csináltatni. Az eredményt augusztus 28-án kaptam meg. Negatív. A fájdalom azóta is hol jön, hol megy.
2013. október ötödikén egy cudar, lángoló fájdalmakkal tarkított hétvége után (gyulladás volt, nem kicsi) diagnosztizálták nálam a daganatot A vizsgálaton már felkészítettek, hogy ez nagy valószínűséggel rosszindulatú lesz. Másnap ultrahang, biopszia, s majd egy hónapot kellett várnom a diagnózisra.
Rosszindulatú.
Azután 6 kemó, 2014. május 16-án műtét, ahol vicces előzmények után eltávolították a bal mellem. Viszonylag jól viseltem eddig a herce-hurcát. Holnap kezdem a 25 sugár kezelést.

Legutóbbi hozzászólások