Impresszum › Fórumok › SOS kérdésem van! › Rekonstrukciós műtéttel kapcsolatban › Hozzászólás: Rekonstrukciós műtéttel kapcsolatban
Rozi
Szia Georgina!
Mivel nagyon óvatosan mertem csak haladni a rekonstrukcióval, ezért jelenleg ott tartok, hogy 2016 augusztusában az expander ki lett cserélve szilikon implantátumra, de az egészséges oldal még változatlan. Dr. Molnár Béla műtött a SOTE-n, nagyon jól sikerült! Nagyon emberséges orvos, lehet vele egyeztetni, hogy ki mit szeretne. Sajnos nagyon le van terhelve, senkit nem küld el, valami döbbenet tömegek várnak rá az ambulancián. Nyáron pár műtétjét el kellett halasztani, mert annyira kimerült, hogy nem engedték műteni… Azt tervezem, hogy ebben az évben próbálok bejutni hozzá a szimmetrizáció miatt. Én korábban főleg amiatt aggódtam, hogy hogy fogom tudni terhelni a két karomat, hogy tudok majd sportolni, korlátoz-e valamiben a mellműtét. Mivel azóta voltam gyógytornán, sokat nyújtottam az izmokat, ezért már a műtött oldalamat is nagyon jól tudom használni, teljesen fellazultak a letapadt izmok. Tehát most meg vagyok elégedve, nem félek már annyira a műtéttől, és szeretném megoldani a szimmetrizációt. Ha van valamilyen kérdésed, szívesen válaszolok.
Annyit tudnék tanácsolni, hogy ne kapkodd el, és nagyon gondold át, hogy mit szeretnél.
Minden jót kívánok Neked! 🙂