Hozzászólás: melltartó, protézis

Impresszum Fórumok SOS kérdésem van! melltartó, protézis Hozzászólás: melltartó, protézis

#14913 olgicsq

olgicsq
Felhasználó

Szia!

Szuper, hogy vége a kemonak, ez mindig nagy megkönnyebbülés, és most hajrá műtét!

Nekem szinte pont ugyanez volt mint neked, daganatban és kezelésben is, kb egy éve műtöttek. A varratszedésig tényleg nincs értelme szerintem melltartóban gondolkodni, szoros, irritálhatja, dörzsölheti a friss sebet. Én egy darabig csak trikót, pólót hordtam. Próbálj meg olyan szabású felsőket találni, ahol kevésbé látványos a hiány.Én is rögtön a műtét után elmentem melltartót venni, de ez utólag nem volt a legjobb ötlet, mert a kemo miatt még elég sovány voltam, és az akkor vett melltartó később, mikor visszanyertem a rendes testsúlyomat, már kicsistszűk lett.

Nekem viszonylag sima volt a műtét. (szintén teljes ball mell + nyirokcsomók), elég nagy a seb, de szépen gyógyult, nem voltak fájdalmak. Én egészen jól voltam, nem igazán feküdtem a kórházból hazajövetel után, persze azért kímélni kellett a kezemet. A kórházban megmutatják a tornagyakorlatokat, ezeket csinálni kell minden nap majd. Egy darabi nem fog mozogni, úgy, ahogy a másik (pl a felső polcokra ne nagyon pakolj vele, ne cipelj a bal oldalon), de a mindennapi torna sokat segít, pár hónap után visszaáll a mozgása.

sok sikert!

Legutóbbi hozzászólások