Csak egy kérdés

Tisztelt Doktor Nő !

Legyen szíves nekem megmondani, hogy a Megyrian szuszpenziónak, ahogy a leírásában is van, valóban daganatnövelő hatása van ? Gondolok itt bármilyen daganatra. Ön nyugodt szívvel javasolná bármely rák betegnek súlygyarapítás , erőnlét növelés céljából ?

Várva megtisztelő válaszát ,
Maradok Tisztelettel

Válasz:

Kedves Kérdező!
A kérdésed jogos. A Megyrina sok jó hatása mellett növeli étvágyat, energetizál stb. A leírásában valóban szerepel, hogy ha hosszan alkalmazzuk, daganat növekedést hozhat létre.
A készítményt előrehaladott stádiumú,  ill. végstádiumú betegeknek ajánlom, akiknél nem gyógyulásról, hanem az élet meghosszabbításáról és az életminőség javításáról van szó.
Üdvözlettel, dr Lengyel Erzsébet Ph.D
Dr. Lengyel Erzsébet

Dr. Lengyel Erzsébet vagyok, főorvos a Bajcsy Zsilinszky Kórház onkológiai osztályán. Közel 20 éve onkológiával foglalkozom, több magyar és angol kórházban dolgoztam, sokféle szemléletet láttam. Klinikai onkológia, sugárterápia és palliatív licens vizsgával rendelkezem. 3 gyermekem van, szabad időmben kertészkedem, sportolok és állataimat gondozom. Elkötelezett vagyok az önkéntes munka iránt, a Mellrákfórum honlapján én válaszolok kérdéseikre