Citologia vizsgálat utáni aggodalom

Dr úr, Dr nő kèrem segítsen! A bal mellemben 2 cm daganat citologia eredmèny után egyre kisebb lesz de azt volt az eredmèny ,hogy roszindulatu daganat. Mütètre van időpontom ! El menyek e vagy felszívódik hiszen ezelôtt 4 hete csak megütöttem .

Válasz:

Kedves Kérdező!
A mellében lévő rosszindulatú daganat kialakulásában az ütődésnek nincs szerepe, de felhívhatja a figyelmet arra, hogy valami nincs rendben. A rosszindulatú daganat magától nem múlik el, mindenképpen javaslom a műtétet!
Üdvözlettel, dr Lengyel Erzsébet Ph.D
Dr. Lengyel Erzsébet
Dr. Lengyel Erzsébet

Dr. Lengyel Erzsébet vagyok, főorvos a Bajcsy Zsilinszky Kórház onkológiai osztályán. Közel 20 éve onkológiával foglalkozom, több magyar és angol kórházban dolgoztam, sokféle szemléletet láttam. Klinikai onkológia, sugárterápia és palliatív licens vizsgával rendelkezem. 3 gyermekem van, szabad időmben kertészkedem, sportolok és állataimat gondozom. Elkötelezett vagyok az önkéntes munka iránt, a Mellrákfórum honlapján én válaszolok kérdéseikre