Céljaink

NEM VAGY EGYEDÜL!
 
 
Mi is keresztül mentünk ezen. Vagy valami hasonlón. Vagy épp megyünk rajta keresztül… 
Tudjuk, milyen érzés a mellrák diagnózissal szembekerülni, tudjuk mit jelent egy mell eltávolítás, milyen mellékhatásai vannak a kemoterápiának, mit használtunk sugárégés ellen, milyen érzés fiatalon klimaxosnak lenni a hormonterápiától, és milyen amikor úgy érezzük, hogy mindenki minket bámul a parókánk miatt, és tudjuk hogyan segítettek nekünk a szeretteink. És rengeteg dolog van, amire mi sem tudjuk a választ, de meghallgatjuk egymás gondolatait.
 
Mondd el nekünk véleményedet, félelmedet, kérdéseidet, vagy csak olvasd el mások gondolatait!
 
Az a tapasztalatunk, hogy bizonyos témákban egymásnak nagyobb segítséget tudunk nyújtani, mint amit az egészségügyi rendszer nyújtani képes. Azért hoztuk létre ezt a honlapot sorstárs barátainkkal együtt, hogy egyrészt minél több információt gyűjtsünk össze a mellrákról, másrészt nyíltan tudjunk beszélgetni bármiről.
 
Célunk a mellrákos nők gyógyulásának, rehabilitációjának segítése (testi és lelki segítsgényújtás), illetve a megelőzésre való figyelemfelhívás, mert a mellrák megelőzhető és nagyon jó arányban gyógyítható, ha időben felfedezik.
Egyetlen nőnek sem lenne szabad meghalnia mellrákban, ez NEM halálos betegség.
Magyarországon évente 7 000 új beteget diagnosztizálnak, amiből 2 000 eset végződik halállal a késői felismerés miatt.
Minden tizedik nő érintett Magyarországon, ez egy őrületes szám.
Legfőbb célkizűzésünk, hogy ez a szám nullára csökkenjen! 
 
 
Online támogató közösséget szeretnénk építeni! Nem számít a világ melyik végén laksz, hány éves vagy, éjszaka van-e vagy nappal: a mellrákfórum mindig elérhető. Reméljük számíthatunk Rád is, várunk sok szeretettel!
 
 
 
 
 
 
 

Hozzászólás