A Mellrákfórum is ott lesz holnap az Ironman versenyen!

A Mellrákfórum is ott lesz holnap a Kopaszi gáton az Ironman versenyen! Gyertek és szurkoljatok velünk a Team Prevention három fantasztikus tagjának! 🙂

 

A Team Prevention tagjai, Angie Seggato, Gyenesei Leila és Tóth Melinda  2014. augusztus 23-án a mellrák elleni küzdelem jegyében indulnak az IRONMAN -en.

 

Egészséges nőkként, összefogva a mellrakforum.hu közösségével álltak egy olyan ügy mellé, ami minden 10 nőből egyet érint. Ez a mellrák, a mellrák elleni küzdelem.

A felkészülésük vége felé meghívtak minket egy közös edzésre.

Mit is mondhatnék… megtisztelő ?? Igen, nagyon.

A nap egy gyönyörűséges sportközpontban a SunPalace termeiben telt el.

A lányokkal, és csapatukkal közösen végezhettük testünk és lelkünk edzését. Volt core edzés, spinning Lindával, úszás Leilával és futás Angie-val. A nap végére egy kis ízelítőt kaptunk a Team Prevention hónapok óta tartó felkészüléséből.

Mi, akik átestünk ezen a betegségen, amennyi testi és lelki fájdalommal küzdöttünk már meg, mikor benne voltunk a betegségünkben, el sem képzelhettük,hogy valaha teljes életet fogunk ismét élni.

Köszönet a Team Prevention -nak, hogy megmutatták nekünk, hogy a mozgás öröme mindent elfeledtet.

Megtapasztalhattuk, hogy a sport, a közös mozgás mennyi erőt ad, még ha hamarabb fáradunk is el, vagy nem tudunk mindent úgy végigcsinálni, mint a betegség előtt.. mégis.

Ez a nap azért is volt még különleges, mert a gyerekeink is velünk voltak.

Ők láttak minket, amikor az életünkért küzdöttünk, és láttak most, mikor az edzés végén a homlokunkról csorgó izzadságcseppek ellenére is fülig ért a szánk az örömtől.

Mert ezt is megcsináltuk.

Ez a nap új utakat nyitott előttük. Új célok elérésére sarkall bennünket abban, hogy sorstársainkat is biztassuk a rendszeres mozgásra.

Mert a rák megelőzéséhez,  illetve a gyógyuláshoz is elengedhetetlen a mozgás.

mellrakforum.hu közösségének tagjai